10°

10°

Последње вести

Шалтери Банке Поштанска штедионица отворени у Чуругу

Симболичним пресецањем врпце данас је у Чуругу отворен Самостални шалтер Банке Поштанска штедионица. Банка Поштанска штедионица у складу са својом стратегијом развоја пословне мреже, настоји да задовољи регионалну покривеност као и да побољша квалитет пружања банкарских услуга.

У присуству представника Банке Поштанска штедионица као и челних људи локалне самоуправе у Жабљу и окуплљених грађана, председник Општине Жабаљ Чедомир Божић, захвалио се људима из Поштанске штедионице на отварању Самосталног шалтера и рекао да је ово значајан догађај за све становике Чуруга.

Божић: “Долазак банке је сигнал да је привредна активност повећана”

“Иако Чуруг има више од 8000 становника, овде већ дужи временски период није пословала нити једна банка, па су грађани морали да одлазе у околна места како би обавили послове везане за банкарске услуге. Од данас моћи ће да обаве све у свом месту, што представља значајну уштеду како на времену тако и финансијски. Долазак банке представља и сигнал локалној самоуправи да је подигнута привредна активност, што је за Општину Жабаљ изузетно важно” истакао је Божић.

Директор филијале Нови Сад Банке Поштанске штедионице Десимир Блашковић рекао је да ће са почетком рада Самосталног шалтера, БанкаПоштанска штедионица ће приближити своје производе и услуге физичким лицима, али и пољопривредним газдинствима, предузетницима, малим и микро предузећима.

Члан Извршног одбора Банке Поштанска штедионица Бојан Кекић, захвалио се окупљеним грађанима на топлој добродошлици и изразио наду да ће што више мештана Чуруга сарађивати са Поштанском штедионицом на обострано задовољство.

Адреса Самосталног шалтера у Чуругу је Краља Петра Првог број 74, а радно време је сваким радним даном од 08:00 до 15:00 часова и суботом од 08:00 до 13:00 часова.

У Жабљу, 21.10.2016.

Остале вести

Жабаљ | Презентација општине