17°

17°

Жељко Бебек у Ђурђеву

Манифестација “Ђурђево отвореног срца” биће одржана овог викенда 27.07.2019. са почетком од 21 часова. По речима Александре Кнежић, ПР-а ове манифестације, програм ће отворити бенд “100’ и пријатељи” (21:15), након којих ће наступити велика музичка звезда Жељко Бебек (23:00), а завршетак ове манифестације резервисан је за Ђ МТХАЗА (01:00).
Ова манифестација има туристицко-информативни карактер тако да ће поред добре музике сви посетиоци моћи да пробају и лубенице које су иначе и заштитни знак Ђурђева. Александра наводи да су сви технички предуслови обезбеђени и да организатори спремно дочекују све заинтересоване и надају се да ће овај јубилеј, протећи успешно и оставити још један лични печат као подстицај за подизањем ове манифестације на још виши ниво када је у питању следећа година.

Удружење “Уједињене боје звука” се поред музичког дела бави и промоцијом туризма Општине Жабаљ као и пољопривреде, оносно заштитног знака Ђурђева, лубенице – рекла је Александра.

Ђурђево отвореног срца је музичка манифестација у организацији удружења “Уједињене боје звука” уз подршку Општине Жабаљ, која већ пету годину заредом има част да угости неке од наших најистакнутијих музичара.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено