20°

20°

Служба за односе са јавношћу Општине Жабаљ на десетој јубиларној конференцији Друштва Србије за односе с јавношћу

Служба за односе са јавношћу и протокол Општине Жабаљ, присуствовала је десетој јубиларној конференцији Друштва Србије за односе с јавношћу, под називом ”Уметност комуникације”. На овој конференцији, одржаној у Београду, своја искуства презентовали су познати страни и домаћи комуниколози на тему како ће изгледати трансформација комуникације у наредним годинама, као и које су то најзначјније иновације, у сегменту њиховог пословања.

 

Комуниколог Тања Татомировић, директор комуникација у “Microsoft” за  регион од 24 земље,a која је и члан Форбсовог Савета за комуникације, oве године је прва излагала своја искуства на конференцији, а након ње и Барбара Крајнц, искусни међународни консултант за јавне послове са богатим радним искуством и сертификовани фацилтатор ’’LEGO® SERIOUS PLAI®” методе; Дениз Дулгероглу, сениор ”copywriter-a” у највећој турској независној оглашивачкој агенцији Рафинери и Теодора Мигдаловици, интернационални говорник и тренер, која је последњих 18 година учествовала на највећим светским догађајима који се тичу маркетинга и комуникација а уједно је и  ”Cannes Lions” Амбасадор у Румунији.

Шеф Службе за односе са јавношћу и протокол Општине Жабаљ, Сергеј Запорожац, овом приликом је истакао да Општина Жабаљ константно улаже у едукацију свих својих запослених. ” Наша транспарентност огледа се у интерактивној комуникацији путем електронских медија, преко којих 24 сата дневно комуницирамо са општом јавношћу и континуирано их обавештавамо о свим активностима органа Општинске управе, као и Скупштине општине Жабаљ. Веб-сајт Општине оптимизиран је и прилагођен свим стандардима у овој области. Оно што га посебно истиче је надограђени софтвер, путем којег грађани могу директно да комуницирају са председником Општине путем Канцеларије брзих одговора, председником Скупштине Општине, администрацијом и са осталим компетентним службама, а у вези са свим текућим проблемима. Дигитализација није будућност, она је садашњост, и ми смо спремни адекватно да одговоримо на изазове новог доба, и управо је то један од разлога нашег присуства на данашњој конференцији, јер без квалитетне комуникације – иновације остају само на нивоу идеје”, закључио је Запорожац.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено