10°

10°

Амбуланта у Чуругу добила ново возило

Испред амбуланте у Чуругу данас су свечано уручени кључеви новог возила које ће ова амбуланта користити у обављању свакодневних послова. Уручењу кључева присуствовали су председник општине Жабаљ Чедомир Божић, председник Скупштине општине Радован Чолић, Његово Краљевско Височанство Принц Александар Карађорђевић и Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина Карађорђевић, господин Зоран Ћурчин и директор Дома здравља др Жабаљ Душан Благојевић.

У свом обраћању, председник Божић захвалио се донаторима и присутним грађанима и између осталог рекао :”Лепо је знати да и даље има хуманих и племенитих људи, који иако живе и раде далеко од свог родног места, на родни крај нису заборавили. Уверен сам да ће овај племенит гест Зорана Ћурчина многи Чуружани памтити и ценити.

Посебно бих се још једном захвалио Његовом Краљевском Височанству Принцу Александру и Њеном Краљевском Височанству Принцези Катарини, што су од срца и несебично помогли да ова донација стигне у Чуруг.”

Ову вредну и преко потребну донацију, обезбедио је Зоран Ћурчин, Чуружан пореклом који већ дуги низ година живи и ради у Канади, а свој велики допринос у  реализацији ове донације несебично су дали Њ.К.В. Принц Александар и Њ.К.В. Принцеза Катарина Карађорђевић преко фондације “Лајфлајн Канада” која послује под покровитељством Њ.К.В. Принцезе Катарине.

У Жабљу 19.06.2017.

Подели:
Нема коментара

Напишите коментар