19°

19°

Божић посетио штанд Туристичке организације Општине Жабаљ на сајму Лорист

Туристичка организација општине Жабаљ представља своју понуду још данас и сутра на Сајму туризма у Новом Саду у оквиру Међународног сајма „Лорист“.  Кроз тематску руту „Пут сира и меда“, своју понуду представљају произвођачи сира и меда и других типичних производа са територије општине. Том приликом, председник општине Жабаљ Чедомир Божић посетио је штанд општинске туристичке организације.

”Општина Жабаљ у сарадњи са ТО Жабаљ данас представља два пројекта, а то су ”Голфом кроз регион” и ”Пут сира и меда”, а који су најзначајнији туристички производ наше општине у овом тренутку. По голф теренима општина Жабаљ је препознатљива не само у Србији, који су иначе први у нашој земљи, већ и у региону. Поред тога, наш сир као и производи од меда су веома значајан туристички производ, којима се општина представља на сајмовима, како у Србији, тако и шире. Водотокови су нешто што издаваја нашу општину, пре свега река Тиса и Јегричка, јер сведоци смо да је управо Стара Тиса најзначајнија за наше веслаче и кајакаше у овом тренутку,” рекао је Божић.

Туристичко-информативни потенцијали општине Жабаљ све су већи, а у наредном периоду биће употпуњени туристичко-информативном понуду различитим културним манифестацијама које ће умногоме дочарати лепоте овог краја.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено