Божић: Унапређење пољопривреде приоритет општине

Председник Општине Жабаљ Чедомир Божић, уз присуство сарадника, разговарао је са представницима удружења пољопривредника “Чурушки фармери” на тему унапређења функционисања ове области на подручју ове општине. Том приликом, Божић је изразио задовољство због ангажовања овог удружења око решавања текућих проблема пољопривредника, као и у вези са организацијом пољопривредне изложбе која ће се организовати средином маја месеца ове године. Председник Општине Жабаљ том приликом је истакао следеће:

Општина Жабаљ улаже велике напоре да унапреди услове и на тај начин помогне пољопривредницима у несметаном извођењу радова из ове области. Морамо искористити потенцијал удружења и стручне службе општине како бисмо направили јединствену стратегију пољопривредника, на основу које би имали јаснију слику у вези са одређеним активностима у смислу унапређења и презентовања пољопривредних производа нашем и иностраном тржишту.

Чланови удружења “Чурушки фармери” истакли су текуће проблеме, као и план организације пољопривредне изложбе, а на основу порука и предлога председника Општине Жабаљ, сложили су са плановима унапређења и заједничког функционисања у остваривању заједничких интереса.

 

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено