14°

14°

Деца из жабаљског вртића посетила зграду Општине Жабаљ

Малишани из жабаљског вртића „Мудра сова“ посетили су зграду Општине Жабаљ, где су их у сали Скупштине Општине дочекали председник Општине Чедомир Божић, председник Скупштине Општине Радован Чолић и шеф кабинета председника Урош Радановић, који су им поделили слаткише у знак добродошлице. Деца су се најпре упознала са фунционисањем те институције, а потом су разговарали са председником о његовим задужењима.

 

Председник Општине Жабаљ Чедомир Божић захвалио се на посети и изразио задовољство што је имао прилику да угости најмлађе суграђане и да им приближи своју улогу.

„Ми смо овде због свих вас и наш посао је да вам олакшамо и улепшамо боравак у вртићу. Припремамо неколико манифестација у наредном периоду, од којих ће вам сигурно бити најинтересантнији новогодишњи програм, који ће бити реализован у сва четири места општине“, рекао је Божић, који је позвао васпитачице да сугеришу шта им је тренутно најпотребније.

Васпитачица Александра Божић у име запослених у вртићу уручила је председнику Општине симболичан поклон,  захвалницу на којој се налази фотографија малишана.

„Пре свега желим да се захвалим председнику Општине што је увек ту за нас, не само док траје Дечја недеља. Наша сарадња је константно добра, а сматрамо да је у наредном периоду најважније уређење дворишта у вртићу“, подвукла је Александра Божић, која је уручила диплому од малишана и шефу службе за односе са јавношћу Општине Жабаљ Сергеју Запорошцу, који је увек имао слуха за њихове жеље и идеје.

За крај посете председник Општине позвао је малишане да му се придруже у кабинету и да се боље упознају са његовим послом, што су они са одушевљењем прихватили, а највише им се допало да седе на председниковом месту.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено