16°

16°

Doček Borislave Perić Ranković sa paraolimpijskih igara u Riju

U spomen vrtiću osnovne škole Đura Jakšić u Čurugu, juče 25.09.2016. godine, svečano je dočekana Borislava Perić Ranković, osvajačica dve medalje u stonom tenisu na nedavno završenoj Paraolimpijadi u Riju. Borislavi, koja je poreklom Čuružanka, njene komšije i prijatelji priredili su veličanstven doček. Ona je stigla u pratnji svoje ćerke Dragane, supruga Milenka i roditelja Branka i Ljubice. Pored meštana koji su se u velikom broju okupili kako bi čestitali svojoj sugrađanki osvajanje dve medalje, dočeku su prisustvovali i predsednik Skupštine opštine Žabalj Radovan Čolić, predsednica saveta Mesne zajednice Čurug Vesna Stjepanović i predsednik Stonoteniskog kluba Hajduk Nebojša Avramov. Oni su zahvalili Borislavi što je pozlatila Čurug i učinila ih ponosnim.

Ona se zahvalila na toploj dobrodošlici. -Moji koreni su odave i mnogo mi znači to što ste me i ispratiloi i dočekali, jer vaša podrška ima posebnu težinu. Ponosim se onim što jesam i odakle sam i uvek ću se vraćati i biti deo svih nas – rekla je Borislava Perić Ranković.

Borislava je osvojila zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji i srebrnu u ekipnoj sa Nadom Matić, klupskom koleginicom iz novosadskog  kluba Spin.

Podeli:
Nema komentara

Napišite komentar