14°

14°

Дочек Бориславе Перић Ранковић са параолимпијских игара у Рију

У спомен вртићу основне школе Ђура Јакшић у Чуругу, јуче 25.09.2016. године, свечано је дочекана Борислава Перић Ранковић, освајачица две медаље у стоном тенису на недавно завршеној Параолимпијади у Рију. Борислави, која је пореклом Чуружанка, њене комшије и пријатељи приредили су величанствен дочек. Она је стигла у пратњи своје ћерке Драгане, супруга Миленка и родитеља Бранка и Љубице. Поред мештана који су се у великом броју окупили како би честитали својој суграђанки освајање две медаље, дочеку су присуствовали и председник Скупштине општине Жабаљ Радован Чолић, председница савета Месне заједнице Чуруг Весна Стјепановић и председник Стонотениског клуба Хајдук Небојша Аврамов. Они су захвалили Борислави што је позлатила Чуруг и учинила их поносним.

Она се захвалила на топлој добродошлици. -Моји корени су одаве и много ми значи то што сте ме и испратилои и дочекали, јер ваша подршка има посебну тежину. Поносим се оним што јесам и одакле сам и увек ћу се враћати и бити део свих нас – рекла је Борислава Перић Ранковић.

Борислава је освојила златну медаљу у појединачној конкуренцији и сребрну у екипној са Надом Матић, клупском колегиницом из новосадског  клуба Спин.

Подели:
Нема коментара

Напишите коментар