26°

26°

Други сајам за пензионере у Жабљу

Сајам пензионера „Пензионер – наша обавеза“ биће одржан у суботу, 26. октобра у жабаљској спортској хали, са почетком у 10 часова.

Том приликом, најстарији грађани те општине имаће прилику да искористе погодности изложбеног програма, кроз појединачне програмске поставке Дома здравља Жабаљ, фармацеутских компанија, кућа из области здравства, медицинских услуга и услуга социјалне бриге и заштите, банака и осигуравајућих друштава, туристичких организација, компанија из области прехрамбене индустрије, дијететских суплемената и додатака исхрани, произвођача и дистрибутера медицинске и спортске опреме и осталих организација и компанија које се у оквиру своје делатности баве побољшањем квалитета живота популације старије од 60 година.

Креиран је као целодневни програм информативног, едукативног и забавног карактера. Културно-забавни програм обухвата различита такмичења, занимљиве креативно-едукативне радионице, интерактивне програме физичког вежбања, турнире у друштвеним играма. Едукативни програм биће реализован кроз стручна предавања лекара, нутрициониста, фармацеута, економских саветника, правника, стручњака из области пензијско-инвалидског осигурања и кроз презентацију производа и услуга намењених старијима. Сви програми и предавања су бесплатни.

Локална самоуправа организује сајам, са циљем да подстакне да се континуирано спроводе различите врсте помоћи припадницима трећег доба у смислу подизања стандарда за ту друштвену групу.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено