Локална самоуправа помаже Ватрогасну јединицу у Жабљу

Председник Општине Жабаљ Чедомир Божић, заједно са сарадницима, посетио је ватрогасну станицу у Жабљу, где га је дочекао вођа одељења Мирко Далчековић, са ватрогасцима који раде у тој станици. Њих десеторо задужени су за гашење пожара на територији целе општине. Током ове посете представници Ватрогасне станице у Жабљу разговарали су са председником Општине о потребама за рад, истакавши да им недостаје ватрогасна опрема, која им је преко потребна, а коју ће им обезбедити локална самоуправа.

”Током обиласка Ватрогасне јединице Жабаљ, али и кроз разговор са припадницима исте, утврдили смо које су то потребе, али и на који начин локална самоуправа може да помогне овој установи, а у циљу побољшања њиховог функционисања. Општина ће да обезбеди млазнице, батеријске лампе, радио станице, што се у овом тренутку показало као најппотребније, али свакако, настојаћемо да на томе не остане и тежићемо да што више средстава из буџета определимо за Ватрогасну јединицу и максимално побољшамо њихове услове рада,” истакао је председник Општине Чедомир Божић.

Локална самоуправа ће настојати максимално да помогне Ватрогасној јединици, а оно што се планира је реновирање целог објекта, што ће финансирати Општина Жабаљ.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено