21°

21°

Општина Жабаљ на сајму у Мостару

Трећу годину за редом, Туристичка организација оптине Жабаљ , презентује  туристичку понуду на Мећународном сајму привреде, пољопривреде, прехране и туризма у Мостару, који се одвија под слоганом „Дани трешње“.

Овај сад већ традиционални сајам, окупља бројне излагаче из Босне и Хрецеговине и региона.

На отварању сајма окупио се велики број челних људи општина и градова, међу којима и градоначелник Мостара Љубо Бешлић, као и бројни представници привреде из Бих и околних земаља.Ове године  отварању сајма присуствовао је и председник општине Чедомир Божић и његов помоћник Радован Плачкић.  Председник Божић је у име општине Жабаљ примио захвалницу од директора сајма господина Салема Бубала коју је општина Жабаљ добила за унапређење сарадње локалних заједница у региону. Божић се захвалио домаћинима на додели захвалнице и истакао важност блиске сарадње локалних самоуправа, пре свега у домену привреде и туризма, јер је то шанса за бржи развој средина у којима живимо.

Након свечаног отварања, посетиоци су имали прилике да се ближе упознају са производима и потенцијалима општина које су узеле учешће на овом сајму. Овај сајам ће бити одтворен до четвртка 25. маја.

 

У Жабљу, 23.05.2017.

Служба за односе са јавношћу

Подели:
Нема коментара

Напишите коментар