24°

24°

Општина Жабаљ представила туристичке потенцијале у Тивту

Председник Општине Жабаљ Чедомир Божић, боравио је у Тивту у оквиру промоције пројекта “Голфом кроз регион”. Туристичка организација Општине Жабаљ након пројекта “Пут меда и сира”, покренула је и пројекат “Голфом кроз регион” у сарадњи са “Голф центром” из Жабља. Циљ овог пројекта је пре свега повезивање многих дестинација кроз овај спорт, а самим тим и промовисање Општине Жабаљ, презентовање туристичких потенцијала као и организовање програмских туристичких тура у смислу посете овог подручја.

Циљ манифестације Голфом кроз регион, која је одржана у Тивту је да се покаже лепота и специфичност спорта који је савршен спој рекреације и такмичења. Домаћин овог догађаја били су голф клуб Књегиња Милица  из Тивта, Туристичка организација Тиват и Портомонтенегро.

Председник Општине Жабаљ, Чедомир Божић, био је релевантни учесник ове манифестације, промовишући подручје општине Жабаљ. Том приликом, Божић је поручио да Општина Жабаљ настоји да путем својих великих туристичких потенцијала и гастрономске понуде приушти свим евентуалним посетиоцима незаборавни утисак.

“Општина Жабаљ се све више помиње у медијима као једна од траженијих дестинација која поред многих природних потенцијала, пружа и рекреацију на познатим голф теренима “Голф центра”. На подручју ове општине веома је заступљен лов и риболов, па у вези са тим у току сезоне имамо ,заиста, много посета туриста. Ми се трудимо да унапредимо све сегменте туристичког организовања,  како бисмо на прави начин одговорили на све изазове које носи савремено доба”, закључио је Божић.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено