21°

21°

Општина обезбедила 800 пакетића за предшколце

Малишани из предшколских установа на територији целе општине данас су се обрадовали новогодишњим пакетићима, које су им уручили председник општине и његови сарадници. Локална самоуправа је ове године за своје најмлађе суграђане обезбедила преко 800 пакетића, представу и мађионичара.

”Данас смо поделили преко 800 пакетића за малишане из предшколске установе ”Детињство” из Жабља, наравно и у Госпођинцима, Ђурђеву и Чуругу. Искористили смо новогодишње празнике да обрадујемо најмллађе, како пакетићима, тако и представом, али и наступом мађионичара. Током 2019. године локална самоуправа је обезбедила средства за проширење капацитета вртића у Жабљу и Госпођинцима, тако да сва деца која су конкурисала су и примљена у вртић. Током лета, завршена је реконструкција вртића у Чуругу, а такође отворили смо и јаслице у Жабљу, које ово место до сада није имало,” рекао је председник општине Жабаљ Чедомир Божић.

Као што је већ поручено, најмлађи суграђани, предшколске и школске установе остаће један од главних приоритета локалне самоуправе, која ће настојати да максимално подстиче њихов рад и да им олакшава свакодневно функционисање и у наредном периоду.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено