20°

20°

Општина поклонила суграђанима концерт Данице Крстић

Естрадна уметница Даница Крстић, која је прошле године представљала Србију на Евровизији, одржала је концерт у позоришној сали у Жабљу. Бесплатан концерт за све грађане организовала је Општинска народна библиотека „Вељко Петровић”, уз подршку Општине Жабаљ.

”Вечерас ће посетиоци концерта уживати у традиционалној музици са поднебља балкана, биће мало српске, македонске, црногорске, али и босанске музике, за свакога по нешто. Захвалила бих се Општини Жабаљ на позива, али и на гостопримству, јер увек ми је задовољство одазвати се људима из ове општине и увеличати свечаности које приређују,” рекла је Даница Крстић.

Председник општине Чедомир Божић поручио је суграђанима да су овакве манифестације један од начина да подстакну културни развој, у којем ће становници општине све више уживати. ”Локална самоуправа настоји да унапреди културни живот на територији целе општине, и управо низ манифестација током протеклих месеци су показатељ да се озбиљно приступа овом сегменту друштвеног живота. Општина Жабаљ је за своје суграђане организовала бесплатан концерт Данице Крстић, и наравно, трудићемо се да и у наредном периоду приредимо вечери у којима ћемо сви заједно да уживамо,” истакао је Божић.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено