18°

18°

Општина Жабаљ добила средства за наставак реконструкције Улице Светог Николе у Жабљу

Председник Скупштине општине Жабаљ Радован Чолић потписао је данас у Покрајинској влади Уговор о преносу средстава по јавном конкурсу за суфинансирање пројеката у области саобраћајне инфраструктуре и то за наставак реконструкције Светог Николе у Жабљу, од улице Николе Тесле до Улице Радна зона. Управа за капитална улагања АП Војводине суфинансираће пројекат са нешто више од 71 милион динара, док ће локална самоуправа уложити још десет милиона динара.

Председник Скупштине Општине Жабаљ Радован Чолић захвалио се Управи за капитална улагања АПВ, додајући да се нада одличној сарадњи и у периоду који следи.

“Спремили смо неколико пројеката за конкретне инвестиције на територији општине, а један од њих је и наставак реконструкције Улице Светог Николе, аплицирали смо, исход је повољан и вредно ћемо радити, како би реконструкција била завршена у што краћем року“, рекао је Чолић.

Реконструкција једног дела Улице Светог Николе завршена је у октобру прошле године, кад је директор Управе за капитална улагања Недељко Ковачевић посетио Жабаљ и том приликом нагласио да је реално да реконструкција буде настављена, како би била заокружена једна целина, што је остварено потписивањем овог уговора.

Општина Жабаљ припремила је, како кажу њени челници, квалитетне пројекте, са потпуном, исправном и валидном документацијом, тако да очекују реализацију неколико пројеката, који ће бити од велике користи грађанима општине.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено