28°

28°

ОСУДА КРИМИНАЛНОГ И ХУЛИГАНСКОГ ДЕЛОВАЊА

Као председник Општине Жабаљ, под пуном одговорношћу, најоштрије осуђујем криминалне и хулиганске нападе на институције наше земље, као и на припаднике Министарства унутрашњих послова.  Србија је правна држава у којој се јасно поштује владавина права као израз моралног и духовног напредовања једне правно-политичке заједнице, што јасно показују и активности наше државе у очувању правног поретка и принципа. Србија је на путу развоја и унапређења, што свакако не одговара одређеним фашистичким организацијама. Због тога, због будућности Србије, позивам све грађане на одговорност и озбиљност.  Тешке тренутке, који су изазвани епидемијом, не треба правити још тежим, већ одговорно и цивилизовано схватити поруку лекара и поштовати мере Владе Републике Србије, како бисмо као друштво правовремено и јединствено одговорили на све изазове који су пред нама.

Овом приликом желим и да укажем моје велико поштовање и подршку Председнику Републике Србије, Александру Вучићу, који својим преданим, енергичним и државничким деловањем доприноси да се наша земља нађе на лествици најнапреднијих европских земаља и да репутација наше државе буде на највишем нивоу.

Поручујем грађанима да не прибегавају било каквом насиљу и да не подлежу под притисцима и лажима политички инструираних насилника, који имају крајње опасне намере и који угрожавају нашу безбедност и заштиту јавног здравља.

 

 

Председник Општине Жабаљ

Чедомир Божић

 

У Жабљу

09.07. 2020.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено