20°

20°

Отворена улица Светог Николе у Жабљу

Директор Управе за капитална улагања АП Војводине Недељко Ковачевић и председник Општине Жабаљ Чедомир Божић обишли су и свечано отворили реконструисану Улицу Светог Николе у Жабљу, након чега су одржали састанак у згради локалне самоуправе. Реконструисана је улица у дужини од око 1200 метара, а планиран је и наставак реконструкције.Управа за капитална улагања је уложила 52 милиона динара, а Општина Жабаљ десет милиона динара.

Председник општине Чедомир Божић захвалио се Управи за капитална улагања АПВ, додајући да се нада одличној сарадњи и у периоду који следи.

„Спремили смо неколико пројеката за одређене инвестиције на територији општине, попут наставка реконструкције Улице Светог Николе, изградње канализационе мреже и завршетка изградње спортске хале у Чуругу, тако да ћемо сигурно аплицирати са тим пројектима и надамо се повољном исходу“, рекао је Божић.

Директор Управе за капитална улагања АПВ Недељко Ковачевић нагласио да је следећи њихов конкурс у јануару, па је позвао челнике општине да аплицирају.

„Очекујемо квалитетне пројекте, са потпуном, исправном и валидном конкурсном документацијом, те се надам да ћемо на основу тога моћи да доделимо одређена средства општини Жабаљ“, истакао је Ковачевић.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено