24°

24°

OПШТИНСКА УПРАВА ЖАБАЉ УВЕЛА ПЛАЋАЊЕ ТАКСИ ПЛАТНИМ КАРТИЦАМА НА ЛИЦУ МЕСТА: На истом месту и предаја поднеска и уплата накнаде

Грађани општине Жабаљ, као и сви други грађани који подносе захтеве према Општинској управи Жабаљ, од 1. фебруара имају могућност да накнаде и таксе на своје поднеске уплате путем платних картица „динацард“, „visa“ и „мastercard“. Поменута услуга омогућена је инсталирањем ПОС терминала на три места и то у шалтер сали Општинске управе, у пријемној канцеларији Одељења за локални економски развој и привреду и у шалтер сали Одељења за локалну пореску администрацију.
Такав начин плаћања омогућиће грађанима да своје поднеске, за које је прописана уплата одговарајуће накнаде, односно таксе, предају и на истом месту изврше плаћање накнаде, што ће допринети уштеди времена. Услуга је омогућена потписивањем Споразума између Канцеларије за информационе технологије и електронску управу, коју заступа директор доц. др Михаило Јовановић и Општине Жабаљ, коју заступа председник општине Чедомир Божић.

Детаљније информације о начину коришћења услуге грађани могу добити на све три поменуте локације, од овлашћених службеника за пријем поднесака.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено