23°

23°

Пензионерки Марији Ивков обезбеђен огрев за зиму

Марија Ивков је шездесеттрогодишња пензионерка из Чуруга, која живи сама и болује од леукемије, стога јој је тешко да се сама избори са животним недаћама. Обратила се за помоћ локалној самоуправи, која је јој је обезбедила огрев за целу зиму. Том приликом, посетио ју је председник општине  Жабаљ Чедомир Божић, када су разговарали о њеној ситуацији.

Пензионерка је говорила о томе колико јој значи помоћ локалне самоуправе.

„Сад сам мирна, не морам да бринем, јер знам да ћу бити у топлом целе зиме. Раније нисмо уопште могли да дођемо до претходних председника општине, а сада нам много значи што можемо увек да се обратимо за помоћ и подршку“, казала је.

Председник општине Чедомир Божић истакао је да се труде да увек буду друштвено одговорни и да им је брига о грађанима на првом месту.

„Општина Жабаљ води једну одговорну социјалну политику и трудимо се да максимално помажемо све наше суграђане. Нашој суграђанки Марији Ивков из Чуруга помогли смо на тај начин што смо јој обезбедили огрев за предстојећу зиму, а кроз разговор са њом дошли смо до закључка шта је потребно унапредити и на који начин локална самоуправа може да помогне и да се одужим нашим најстаријим суграђанима, нашим пензионерима,”истакао је Божић.

Локална самоуправа показала је одговорност према својим грађанима, а наставиће да им помаже и надаље и да ослушкује њихове потребе и проблеме, како би што више њих било решено.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено