Почиње реконструкција биоскопске сале у Жабљу

У наредним данима отпочеће реконструкција биоскопске сале у Жабљу. Локална самоуправа издвојила је значајна средства како би мештани Жабља, и околних места, могли поново да уживају у филмским пројекцијама, позоришним комадима и другим културним догађајима, истакао је председник Општине Жабаљ рекавши следеће:

’’Општина континуирано, годинама, издваја значајна средства за унапређење културе на овом подручју. Средства се опредељују и за рад и функционисање свих културних друштава, као и удружења, који су заиста прави промотери једне општине. Реконструкција биоскопске сале је дугоочекиван пројекат, за који је локална самоуправа издвојила шест милиона динара, и лично сам веома задовољан сто ће овај објекат ускоро имати нови изглед, и што је најзначајније, након дужег времена поново бити у функцији,’’ нагласио је председник Општине Чедомир Божић.


Током предходне године потпуно је реновирана биоскопска сала у Чуругу, чији је изглед сада заиста инпозантан, а завршетак радова на реконструкцији сале у Жабљу предвиђа се за наредна три месеца.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено