21°

21°

Подела пакета пензионерима са примањима мањим од 30.000 динара

У општини Жабаљ почела је подела пакета пензионерима са примањима испод 30.000 динара, које је обезбедила Општина Жабаљ у сарадњи са Покрајинском владом. Пакети се састоје од основних животних намирница и хигијенских средстава, а пензионерима их на кућне адресе достављају волонтери.

У ову акцију се укључио и председник Општине Жабаљ Чедомир Божић са сарадницима. Божић каже да је до сада подељено више од 2000 пакета, а да се ова акција наставља и даље:

– Поред доставе основних потрепштина и лекова грађанима старијим од 65 година, што волонтери Општине Жабаљ врше свакодневно, у акцији поделе хуманитарних пакета придружили су се и сви директори јавних установа, чланови Општинског већа, одборници, као и запослени у администрацији Општинске управе који су се добровољно пријавили да волонтирају – навео је Божић.

 

Он је захвалио свим волонтерима на труду који улажу, као и на несебичности и бризи коју су показали за старију популацију.

– У овој ситуацији солидарност и хуманост је најважнија, а ови млади људи, који су свакодневно на терену и помажу својим суграђанима, су показатељ да заједно можемо све и да ћемо заједно победити и у овој борби – поручио је Божић.

Акција се наставља, а у наредним данима  пензионерима са територије општине Жабаљ, који имају примања мања од 30.000 динара, пакети помоћи ће бити достављени на кућну адресу.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено