14°

14°

Помоћ Центру за социјални рад у виду возила

Председник општине Жабаљ Чедомир Божић данас је свечано уручио кључеве возила марке Фиат 500Л директорици Центра за социјални рад „Солидарност“ Наташи Лукић. Локална самоуправа обезбедила је возило, за које су из Центра рекли да им је неопходно ради лакшег свакодневног функционисања.

Директорица Центра за социјални рад ”Солидарност” Наташа Лукић најпре се захвалила председнику Општине на данашњој донацији. ”Локална самоуправа је увек спремна да помогне Центру за социјални рад, а у тренутку када ресорно министраство није у могућности да финансира потребе Центра. Возило које смо данас добили биће нам од велике помоћи за свакодневно наше функционисање,” истакла је Лукићева.

”Поред редовних средстава које локална самоуправа издваја за Центар, издвајају се још и значајна додатна средства за ову установу. У предходном периоду је договорена набавка возила за Центар за социјални рад, јер су то истакли као потребу, и Општина је за ову набавку издвојила 1.400.000 динара, како би ова установа могла несметано да функционише, а помоћ локалне самоуправе ће свакако моћи да се очекује и у наредном периоду,” рекао је председник Општине Чедомир Божић.

Осим возила, локална самоуправа је обезбедила и грејање за дневни центар, а који се налази у оквиру Центра за социјални рад ”Солидарност”.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено