15°

15°

Помоћ Општинском удружењу инвалида рада

Председник општине Жабаљ Чедомир Божић посетио је данас Општинско удружење инвалида рада, у просторијама у Госпођинцима, где је члановима удружења уручио клима уређај, за који су рекли да им је потребан, како би активности током зиме спроводили у топлом.

Председница Општинског удружења инвалида рада Стана Вујовић изразила је велику захвалност председнику општине на данашњој донацији, као и на свакој досадашњој помоћи. ”Имамо одличну сарадњу са локалном влашћу, и апсолутно све што нам је обећано, у веома кратком року је и испуњено. Наш циљ је да окупимо што већи број чланови, као и да помогнемо што већем броју људи, а помоћ локална самоуправе нам је од непроцењивог значаја,” истакла је Стана Вујовић.

”На предходно одржаном састанку са представницима удружења пензионера и инвалида рада сагледали смо потребе свих месних организација и направили један план реализације свих циљева које смо заједно дефинисали. Као што је договорено и обећано од стране локалне самоуправе, данас смо обезбедили једну климу за просторије поменутог удружења, а у наредном периоду настављамо да помажемо ово удружење, како на нивоу месних заједница, тако и на нивоу општине,” рекао је председник општине Жабаљ Чедомир Божић.

Локална самоуправа, како су поручили њени челници, наставиће да подржава активности пензионера и инвалида рада у општини и да им помаже, као што је то чинила и до сад.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено