12°

12°

ПОСЕТА СПОРТСКОМ САВЕЗУ ВОЈВОДИНЕ

Представници локалне самоуправе Жабаљ, члан општинског Већа за спорт Зоран Шолаја и Предраг Топић, технички секретар Спортског савеза општине Жабаљ, дана 21.11.2018. године, посетили су Спортски савез Војводине, а на позив председника савеза Слободана Бошкана и генералног секретара савеза Младена Стојшина.

Разговарано је о начину финансирања програма из области спорта, самој организацији спорта на територији општине Жабаљ и улози локалне самоуправе у подршци спортским организацијиама и развоју спорта на њеној територији.

Зоран Шолаја истакао је велику улогу Спортског савеза општине Жабаљ у организацији и уређивању спорта на територији општине Жабаљ, као карике између локалне самуправе и спортских организација које егзистирају и раде на територији наше општине.

Представници Спортског савеза Војводине овом приликом уручили су лопте за фудбал, рукомет, кошарку и одбојку, као поклон и помоћ за рад клубовима из ових спортова. На самом састанку истакнута је и одлична сарадња Спортског савеза Војводине и мањих територијалних спортских савеза, као што је спортски савез општине Жабаљ. На самом крају радног састанка, Зоран Шолаја је позвао представнике Спортског савеза Војводине у посету и рекао да ће нам бити увек драги гости.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено