Потписан уговор о финансирању реконструкције паркета у Спортској хали у Жабљу

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио је данас општину Жабаљ и том приликом је са председником Општине Чедомиром Божићем потписао уговор о финансирању замене паркета у Спортској хали у Жабљу, у износу од 2.600.000 динара.

Покрајински секретар је овом приликом упутио пуну подршку председнику Општине Жабаљ. ”Данас смо потписали уговор на основу пројекта који је одобрен на Конкурсу за опремање, санацију и адаптацију спортске инфраструктуре и спортских објеката. У протеклом периоду Покрајински секретаријат за спорт и омладину помогао је изградњу спортске хале и терена у Госпођинцима, а такође планирају се значајна средства и за наредну годину, а која ће бити пласирана у општину Жабаљ, а у циљу унапређења спорта, како школског тако и професионалног”, нагласио је Батез.

Председник Општине Жабаљ Чедомир Божић најпре се захвалио покрајинском секретару на помоћи, а која се односи на пројекат реконструкције паркета у Спортској хали у Жабљу. ”Данашње потписивање уговора је управо пример одличне сарадње између Покрајинског секретаријата за спорт и Општине Жабаљ. Очекујемо да ће у наредна два месеца бити реконструисан паркет у Спортској хали, захваљујући Покрајинском секретаријату који је издвојио око 2.600.000 динара за овај пројекат, али такође, део средстава издвојила је и локална самоуправа и то у износу од 500.000 динара, а у складу са планираним буџетом. У 2020. години локална самоуправа ће издвојити средства за адаптацију целокупног објекта, у смислу реконструкције фасаде на Спортској хали, али и кречења унутрашњости исте,” рекао је Божић.

Након потписивања уговора покрајински секретар Владимир Батез је са председником Општине Чедомиром Божићем, као и чланом Општинског већа задуженим за спорт Зораном Шолајом, обишао просторије Спортске хали, као и малу салу у оквиру исте.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено