20°

20°

Потпуно реконструисана школа у Госпођинцима

Председник Општине Жабаљ Чедомир Божић и заменик Покрајинског секретара за образовање Милан Ковачевић посетили су данас Основну школу ”Жарко Зрењанин” у Госпођинаца, где су завршени радови на потпуној реконструкцији, како фасаде, тако и унутрашњости школе, а чија је укупна вредност 26 милиона динара.

”У реконструкцију Основне школе у Госпођинцима уложено је око 26 милиона динара, што подразумева реконструкцију свих учионица, али и фасаде на школи, чима је она добила потпуно нови изглед. Прошле године су у сарадњи са Покрајинском Владом отворени нови спортски терени али и фискултурна сала у Госпођинцима, а по завршетку реконструкције школе основци у Госпођинцима су добили најбоље услове за образовање и бављење спортом,” рекао је Председник Општине Чедомир Божић.

”Изузетно ми је драго што данас видим један потпуно нови изглед Основне школе ”Жарко Зрењанин” у ком ће ученици стицати нова знања. Покрајинска Влада је препознала труд Општине Жабаљ и Основне школе ”Жарко Зрењанин” и помогла у потпуној реконструкцији објекта, али и изградњи нових спортских терена, као и фискултурне сале. Надам се да ће и у будућности бити оваквих пројеката, јер образовање је оно у шта желимо константно да улажемо и побољшавамо услове,” рекао је заменик Покрајинског секретара за образовање Милан Ковачевић.

Приликом посете закључено је да ће госпођиначки основци имати најбоље услове за школовање и бављење спортом, а на њима је да то искористе.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено