20°

20°

Председник Божић у посети ЈУ ”Спортски објекти”

У оквиру стратегије унапређења животног стандарда грађана општине Жабаљ, председник општине Чедомир Божић обишао је данас, са сарадницима, Јавну установу „Спортски објекти“, где је разговарао са директором Мирославом Лакићем, као и са запосленима.

Председник Чедомир Божић је истакао колико је значајно улагање у спорт, јер то је улагање у младост, а та инвестиција нема цену. ”Општина Жабаљ издваја значајна средства из буџета за спорт, Спортски савез општине Жабаљ, као и за финкционисање клубова са територије општине. У наредном периоду планирају се улагања у Спортску халу у Жабљу, и то у смислу замене паркета, као и уређења унутрашњости самог објекта”, нагласио је Божић.

”Локална самоуправа издваја значајна средства за функционисање и рад наше установе. У наредном периоду планира се реализација низа пројеката којима ће се побољшати услови коришћења саме хале”, рекао је директор Мирослав Лакић.

У протеклом периоду Општина Жабаљ подржала је неколико стотина великих спортских манифестација у којима је учествовало на хиљаде такмичара. У Жабљу, Чуругу, Ђурђеву и Госпођинцима сваког лета одржава се турнир у малом фудбалу. Организују се и такмичења у одбојци, кошарци, пецању, турнир у каратеу, вечери борилачких вештина, турнир у одбојци на песку, првенство у пикаду за жене, турнир у шаху и друге.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено