22°

22°

Председник општине Жабаљ је са сарадницима посетио Центар за социјални рад

У циљу унапређења квалитета и стандарда живота грађана општине Жабаљ и у оквиру стратегије побољшања рада јавних установа, председник општине Жабаљ Чедомир Божић посетио је Центар за социјални рад, где је разговарао са директорком Наташом Лукић, као и са запосленима у Центру.

Божић је истакао да је изузетно задовољан радом Центра за социјални рад, а напоменуо је да Општина Жабаљ на годишњем нивоу издваја 16 милиона динара за функционисање те установе.

„У претходној години помогли смо обнову крова на просторијама Центра за социјални рад, као и за реконструкцију система за грејање, а локална самоуправа такође издваја средства и кад су у питању једнократне интервентне помоћи“, казао је Божић и  најавио је да ће општина, у складу са својим могућностима, подржати све активности Центра и све оно што запослени издвоје као циљеве у оквиру плана за наредни период.

Директорица жабаљског Центра за социјални рад Наташа Лукић нагласила је да се свакодневно суочавају са различитим проблемима грађана.

„Највећа потешкоћа и ограничење нам је број радника, јер је актуелна забрана запошљавања, али и поред свега тога, стручни радници излазе у коштац са тим проблемом и имамо одговорност да извршавамо све задатке који су нам поверени од стране републике и локалне самоуправе“, казала је Наташа Лукић и похвалила сарадњу са локалном самоуправом, подвлачећи да Центар одлично сарађује са свим јавним установама у општини.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено