23°

23°

Председник Општине обишао Здравствену станицу ”Др Јован Туцаков” у Чуругу

У циљу подизања нивоа здравствене заштите на територији општине Жабаљ, председник општине Чедомир Божић обишао је са директором Дома здравља Николом Дукићем Здравствену станицу „Др Јован Туцаков“ у Чуругу, која функционише у оквиру Дома здравља Жабаљ.

Божић је обишао диспанзер за физикалну медицину и рехабилитацију, где је договорено да ће локална самоуправа обезбедити комбиновани апарат за електротерапију. Потом је обишао и остала одељења у оквиру здравствене станице, те је констатовано да ће локална самоуправа помоћи обнову крова, постављање нове расвете и реконструкцију објекта на местима где је то потребно.

”Циљ данашње посете Здравственој станици ”Др Јован Туцаков” у Чуругу је да саглдамо постојеће стање и утврдимо све шта је потребно урадити у наредном периоду. Локална самоуправа ће обезбедити средства за набавку новог комбинованог апарата за електротерапију, а планира се обнова крова и уређење прилазне стазе, као и уређење унутрашњости овог објекта, у смислу кречења свих просторија и замене старе расвете новом,” истакао је председник Општине Чедомир Божић.

Како је поручено, наставиће да улажу у здравствене објекте у свим местима општине, како би грађани имали одличне услове здравствене заштите.

 

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено