21°

21°

Председник општине са сарадницима у посети Дому здравља Жабаљ

Председник општине Чедомир Божић са сарадницима посетио је Дом здравља у Жабљу, где је са директором Дома здравља Николом Дукић разговарао о функционисању ове установе, као и плановима и будућим активностима, које ће се реализовати, а у смислу заштите својих грађана.

Општина Жабаљ континуирано помаже рад  Дома здравља Жабаљ и то кроз проширење просторних капацитета, изградњу паркинга у Жабљу, реновирање апотеке у Госпођинцима, почетак реновирања апотеке у Жабљу, набавку дела информационе опреме. ”За последње две године из општинског буџета издвојено је 11 милиона динара за рад Дома здравља, а и у будуће планира се исти тренд.  Оно на чему ће Општина свакако да ради је унапређење стандарда ове здравствене установе, а у циљу заштите својих грађана”, нагласио је Божић.

Овом приликом директор Дома здравља Никола Дукић захвалио се председнику Божићу на посети , као и на безрезервној подршци коју има од локалне самоуправе. ”Захваљујући локалној самоуправи успели смо да репрограмирамо вишедеценијски дуг према добављачима лекова, тако да сада послујемо мирно и стабилно”, истакао је доктор Дукић.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено