Председник Општине у посети Удружењу ”Коло српских сестара” из Чуруга

Председник Општине Жабаљ Чедомир Божић посетио је Удружење “Коло српских сестара Чуруг”, у просторијама месне Народне библиотеке, где је разговарао са чланицама удружења о активностима и потребама за свакодневно функционисање. Локална самоуправа ће им обезбедити нову столарију и улазна врата, као и средства за активности које спроводе, кроз редовне конкурсе које Општина расписује.

”Удружење ”Коло српских сестара” је једно од најстаријих на подручју наше општине и свакако да треба да негује своју традицију, а локална самоуправа је ту да их подржи и обезбеди несметано свакодневно функционисање. Оно што смо за почетак обезбедили за ово удружење је нова столарија, али и улазна врата, а свакако се наша помоћ неће завршити на томе. Настојаћемо да постепено побољшавамо услове рада за чланице удружења, чији рад пре свега има хуманитарни карактер,” рекао је председник Општине Чедомир Божић.

Локална самоуправа константно помаже сва удружења која су активна на подручју општине Жабаљ, како кроз редовне конкурсе, тако и кроз наменску помоћ удружењима код којих се јављају одређене потешкоће у функционисању.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено