26°

26°

Председник општине у посети удружењу ”Креативна радионица Госпођинци”

Чланови удружења ”Креативна радионица Госпођинци” организовали су дружење у просторијама Месне заједнице Госпођинци, а уједну и малу изложбу својих ручних радова, ком је присуствовао и председник општине Жабаљ Чедомир Божић са помоћником Новом Доведаном.

Председница удружења Јелена Говорчинов захвалила се председнику општине на досадашњој помоћи локалне самоуправе, као и на данашњој посети. ”Наше удружење је веома активно, препуни смо идеја, а циљ нам је да сарађујемо са школом, са предшколском установом, као и са старијим нашим грађанима, одакле смо и потекли, јер смо до пре пар месеци били у саставу Удружења пензионера и инвалида рада. ”Креативна радионица Госпођинци” тренутно има активних 14 чланова, а планирамо да се тај број повећа временом,” рекла је Јелена Говорчинов.

”Општина Жабаљ настоји да максимално помогне сва удружења грађана која су активна на подручју наше општине, било финансијски, логистички или кроз неки други вид помоћи. Локална самоуправа је помогла удружењу ”Креативна радионица Госпођинци” приликом њихове регистрације и формирања, а тај тренд планира се и у будуће,” истакао је председник општине Чедомир Божић.

Удружење ”Креативна радионица Госпођинци” наставиће да негује оно што су наследили од старијих, док ће их локална самоуправа свесрдно помагати.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено