21°

21°

ПРЕДСТАВНИЦИ СТОНОТЕНИСКОГ САВЕЗА У ПОСЕТИ ОПШТИНИ ЖАБАЉ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

 

 

Члан Општинског већа Зоран Шолаја, председник скупштине удружења Спорт за све Реља Гвозденац, секретар спортског савеза општине Жабаљ Предраг Топић и представници стонотенисиких клубова из Жабља и Чуруга Пера Шилић и Небојша Аврамов, угостили су легенду нашег стоног тениса, председника стонотениског савеза Александра Каракашевића и његове сараднике.

Након обиласка наших клубова, разговарало се о будућој сарадњи. Каракашевић је уручио поклоне најмлађим стонотенисерима и одиграо неколико партија стоног тениса са нашим спортистима.

Члан Општинског већа Зоран Шолаја истакао је да нам је част што је легенда стоног тениса посетила општину Жабаљ и истакао да ће локална самоуправа наставити да помаже развој стоног тениса. Шолаја је такође изразио жељу да неко будуће велико такмичење буде одржано у нашој спортској хали која има све услове за одржавање већих спортских догађаја.

Представници савеза захвалили су се на гостопримству и истакли да ћемо у будућности сигурно још боље сарађивати и заједно утицати на то  да овај спорт подигнемо на виши ниво.

Служба за односе са јавношћу

 

 

 

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено