14°

14°

Презентација развојног фонда АП Војводина

У  сали Скупштине општине Жабаљ, одржана је презентација Конкурса које расписује Развојни фонд АП Војводине. Фонд тренутно има отворених 11 конкурса намењених регистрованим пољопривредним газдинствима, правним лицима и предузетницима са територије АПВ као и кредитну линију намењену за предфинансирање пројеката Еу и билатералних донатора.

Испред Развојног фонда АП Војводине, присутнима су се обратили Раденко Лечић и Олга Радун из сектора за кредите Развојног фонда АП Војводине, који су презентовали кредитне линије Фонда, објаснили услове под којима потенцијални корисници могу да конкуришу и појаснили шта је све потребно од документације како би се сачинила исправна пријава на Конкурс. После презентације Конкурса присутни су постављали питања представницима Развојног фонда али и давали сугестије шта би то Развојни фонд могао да промени како би што више људи, правних лица и предузетника могло, на што једноставнији начин, да аплицира за средства код овог фонда.

Организатор ове презентације испред општине Жабаљ био је Милорад Тргић члан Општинског већа за капитална улагања са сарадницима.

У Жабљу 23.11.2016.

Служба за односе са јавношћу

Подели:
Нема коментара

Напишите коментар