11°

11°

ПРИЈЕМ ЗА ПРЕДСТАВНИКЕ УДРУЖЕЊА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Председник општине Жабаљ Чедомир Божић, присуствовао је састанку са представницима удружења особа са инвалидитетом са територије општине Жабаљ.

На састанку су представници удружења говорили о ономе шта су урадили у протеклом периоду, као и о плановима за будућност. Посебан осврт био је ка томе како да се побољша статус особа са инвалидитиетом и начин на који би им се олакшале њихове свакодневне активности.

Председник Божић је истакао да ће локална самоуправа наставити да подржава рад удружења и да ће учинити све што је у њеној моћи да особе са инвалидитетом што више укључи у економски и социјални живот општине Жабаљ.

“Сарадња и помоћ са удружењима особа са инвалидитетом мора континуирано да се обавља током читаве године. Међународни дан особа са инвалидитетом је само прилика да сагледамо шта смо урадили у протеклих годину дана и да испланирамо шта ћемо урадити у наредном периоду” истакао је Божић.

Састанку су присуствовали представници удружења “Алтруист”, удружења дистрофичара, слабовидих, глувих и наглувих лица и удружење инвалида рада.

Поред председника Божића, испред локалне самоуправе састанку су присуствовали заменик председника Момир Мандић и чланови Општинског већа Нерима Шовљански и Ивица Саламун.

Служба за односе са јавношћу

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено