12°

12°

Професионални кик-бокс турнир ”Gala fight night 3” у Жабљу

Турнир у борилачким вештинама под називом „Gala fight night 3“ одржан је жабаљској спортској хали, већ трећу годину заредом. Публика је уживала у седам мечева, a у последњем мечу за професионалну титулу бориле су се Јована Миловановић из београдског кик-бокс клуба „Победник“ и Маријана Дасовић из кик-бокс клуба „Спарта“ из Темерина, када је Београђанка однела победу.

Првакиња Србије Јована Миловановић истакла је да је презадовољна својим резултатима и да јој треба још мало времена да се слегну утисци, како би размишљала бистрије.

„Још нисам дошла себи, турнир је био невероватан, а ми смо се баш за то и спремали, дајући свој максимум. Припреме су биле поприлично тешке, најтежи део је оно што смо прошли у сали“, казала је Миловановићева, додајући да је борба у рингу финиш целокупног труда.

Председник општине Жабаљ Чедомир Божић рекао је да се сваке године издвајају значајна средстава из буџета за развој спорта.

„Један од видова спортског развоја су управо овакве манифестације, а све више средстава усмерава се ка борилачким спортовима. Још један у низу великих догађаја у општини Жабаљ показатељ је да је локална самоуправа усмерена ка развоју спорта, док је један од њених приоритета омогућавање да се спортом баве сви“, нагласио је Божић.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено