18°

18°

Туристичка организација општине Жабаљ на Сајму туризма у Љубљани

Међународни сајам туризма „Алпе Адриа“, 31. по реду, одржава се у Љубљани у периоду од 29. јануара до 1. фебруара. Туристичка организација општине Жабаљ представља своју понуду, у оквиру штанда Туристичке организације Војводине, заједно са још неколико суизлагача.

Општина Жабаљ на овом сајму традиционално представља своју понуду већ десетак година. Директорица Туристичке организације општине Жабаљ Марија Чупић нагласила је која су то жабаљска богатства.

„Наши напори да се представимо на овом тржишту су уродили плодом, с обзиром на то да много људи из Словеније долази у општину Жабаљ, што индивидуално, што у оквиру групних долазака. Представљамо пројекат „Пут сира и меда“, а са нама су представници Пољопривредног газдинства Радишић, које је од недавно брендирало своје производе под називом „Фармер“. Ту су и представници Пољопривредног газдинства Пињић, које производи мед“, казала је Чупићева.

Сајам је посетио и помоћник председника Општине Жабаљ Ново Доведан.

Понуда на сајму фокусирана је на туристе који преферирају активни одмор, шетање, планинарење, као и на бициклисте и љубитеље адреналинских спортова. Ове године очекује се учешће више од 300 излагача из преко 20 земаља и око 25.000 посетилаца.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено