Туристичка организације Општине Жабаљ се представила на 42. Сајму туризма у Београду

Туристичка организација општине Жабаљ представља своју понуду на 42. по реду Сајму туризма у Београду. Том приликом, председник Општине Чедомир Божић посетио је сајам, заједно са сарадницима, где је разговарао са посетиоцима о туристичко-информативним потенцијалима општине Жабаљ, који су, из године у годину, све већи.

”На овогодишњем Сајму туризма представили смо се заједно са Туристичком организацијом Општине Темерин. Стратегија развоја туризма Републике Србије указује на значај стварања регионалних производа, па тако да ми већ десетак година заговарамо идеју Потисја, ове године смо се удружили са општином Темерин, а поред нас је и општина Нови Бечеј.Надамо се да ћемо у будућности окупити све општине из Потисја и представити један комплексан туристички производ, који ће бити конкурентан на једном туристичком тржишту и ван наше земље,” рекла је директорица Туристичке организације Општине Жабаљ Марија Чупић.

”Туристичка организација Општине Жабаљ већ неколико година назад узима учешће на Сајму туризма у Београду и излаже производе са подручја наше општине. На овом сајму биће представљено неколико пројеката, а пре свега пројекат ”Пут сира и меда” који смо започели прошле године и представили га у неколико градова, како у Србији , тако и у ширем региону, али ту је и пројекат ”Голфом кроз регион”. Поред поменутих пројеката, посетиоцима сајма биће презентоване и активности на води које нуди општина Жабаљ, пре свега у парку приреде Јегричка и Стара Тиса,” рекао је председник Општине Чедомир Божић.

Туристичка организација Општине Жабаљ трудиће се да њихова понуда сваке године буде све богатија, а да Жабаљ буде један од познатијих туристичких центара у Војводини.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено