27°

27°

Започета реконструкција путне мреже у општини Жабаљ

Председник Општине Жабаљ Чедомир Божић, заједно са сарадницима, обишао је данас радове на реконструкцији улица у Чуругу. Радови ће обухватити улице Краља Петра I, Николе Тесле и Петра Коњовића.


Дужина радова, која обухвата све три улице, износи 2.770 метара, а укупна вредност радова је око 30 милиона динара. Реконструкција се финансира из буџета општине Жабаљ.


Осим радова у Чуругу, за неколико дана почиње друга фаза реконструкције Улице Светог Николе у Жабљу, чије радове финансира Управа за капитална улагања АПВ, као и Општина Жабаљ.


“Ово је почетак радова на реконструкцији локалне путне мреже, коју смо најавили почетком године. Након завршетка ових улица, следи реконструкција локалне путне мреже у Ђурђеву”, истакао је председник Општине Жабаљ Чедомир Божић, додајући да локална самоуправа свакодневно, и поред тешких околности због актуелне епидемије, ради на томе да грађанима обезбеди све што им је потребно за квалитетан живот, односно за побољшање квалитета животног стандарда грађана, из дана у дан.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено