24°

24°

Завршена реконструкција вртића у Чуругу

Председник општине Жабаљ Чедомир Божић обишао је са сарадницима вртић у Чуругу, поводом завршене реконструкције тог објекта. Реновирана је фасада, постављена је нова прилазна стаза у дворишту, спортска сала добила је нови паркет и потпуно је уређена, а укупна вредност инвестиције је нешто више од шест милиона динара, од којих је Покрајина издвојила око пет  милиона, а локална самоуправа око милион динара.

„Трудићемо се да до краја године завршимо све планиране активности, тако да ће од наредне године општина средства из буџета опредељивати за унапређење рада самих вртића, за додатно побољшање услова за боравак наших малишана. У сарадњи са директорима предшколских установа, са запосленима, као и са родитељима, стремићемо ка томе да направимо озбиљну стратегију којом ће бити дефинисани сви циљеви који ће бити реализовани у наредне четири године“, казао је Божић.

Осим проширења капацитета вртића у Жабљу и у Госпођинцима и отварања јаслица у Жабљу, као и реконструкције чурушког вртића, најављен је завршетак радова у вртићу у Ђурђеву, као и додатно побољшање услова боравка малишана у предшколским установама, како би што лакше и боље функционисали.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено