16°

16°

Завршени радови на санацији паркета у Спортској хали

Санација паркета у спортској хали у Жабљу завршена је, након два месеца, како је и било најављено крајем новембра, кад је Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио Жабаљ и кад је потписан уговор о финансирању посебног програма за инвестиционо одржавање жабаљске спортске хале. Реч је о инвестицији вредној три милиона динара, у којој је ресорни секретаријат учествовао са 2,6 милиона динара, а део средстава обезбедила је локална самоуправа.

Том приликом, председник Општине Жабаљ Чедомир Божић посетио је жабаљску спортску халу, где се уверио да је санација паркета завршена у потпуности и на прави начин.

„Наставићемо са улагањем у развој спорта и спортске инфраструктуре, јер је један од циљева локалне самоуправе да нови и реконструисани спортски објекти буду пуни младих грађана, да што више њих укључимо у спортске активности “, казао је Божић и додао да на годишњем нивоу Општина издваја око 15 милиона динара за спортске организације.

Како је договорено још током новембарске посете, Секретаријат ће и у 2020. години помагати Општини Жабаљ у крупној инвестицији као што је комплетна реконструкција једне од најлепших спортских хала у Војводини.

Подели:
Нема коментара

Постављање коментара није дозвољено