10°

10°

Последње вести

Чедомир Божић обишао радове на изградњи силоса у Чуругу

Председник општине Жабаљ Чедомир Божић са сарадницима, обишао је радове за изградњу силоса за житарице у Чуругу. Силосе гради компанија “Мистрал Комерц” из Темерина, капацитета 4 x 4140 метара кубних, са комплетном машинско техничком опремом за чишћење, сушење и лагеровање житарица. Божић је истакао значај изградње силоса на подручју општине Жабаљ, подржавши свако настојање у подизању нивоа економског развоја на овом подручју, што доприноси и нова запослења у нашој општини:

      

“Општина Жабаљ је брзом и ефикасном реакцијом обезбедила све услове за давање грађевинске дозволе ‘Мистрал Kомерцу” и логистиком стручних службеника Општине помогла да се радови одвијају несметано. Општину Жабаљ свакодневно посећују потенцијални инвеститори зато што испуњавамо најзахтевније услове у погледу инфраструктуре и ажурне администрације Општинске управе” закључио је Божић.

Урош Богојевић као руководилац за откуп “Мистрал Комерца” се захвалио делегацији Општине Жабаљ на безрезервој подршци у настојању поменуте компаније да на овом подручју створи све неопходне услове за складиштење и откуп житарица, поручивши да поменута компанија очекује у наредном периоду  проширење откупног центра за још осам силоса са истим капацитетом.

Планирани завршетак радова, поменутих силоса, очекује се половином августа, када ће и званично почети са радом.

Остале вести

Одржана седма седница СО Жабаљ

Седма по реду седница Скупштине општине Жабаљ одржана је данас у великој сали зграде локалне самоуправе, а присутно је било 18 одборника. На дневном реду било је доношење Одлуке о…

Жабаљ | Презентација општине