27°

27°

Последње вести

Нема коментара

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЈЕКАТ УРБАНИСТИЧКО АРХИТЕКТОНСКЕ РАЗРАДЕ ЛОКАЦИЈЕ 1019/1 КО ГОСПОЂИНЦИ ЗА ПОТРЕБЕ ИЗГРАДЊЕ ОБЈЕКАТА СУШАРЕ И ХЛАДЊАЧЕ БРОЈ ЕЛАБОРАТА:УП- 010/2018

https://drive.google.com/file/d/14ZBNRgysDVGzTX2de1ptzf3nFx9cocLO/view?usp=sharing 01 KTP i obuhvat 02 izvod iz RP 03 reg i niv 04 komp. parter.pejzaz 05 infra sa 1019-3 05a infra 06 IDR oglas – UP Мarkovic UP tekst…

Аудиција за музичко такмичење ”Србија у ритму Европе”

Аудиција за музичко такмичење за децу и омладину од 12 до 20 година „Србија у ритму Европе“ биће одржано у четвртак, 23. јануара од 12 часова у позоришној сали Дома културе у Жабљу, Николе Тесле 45.

Финално такмичење емитује се на телевизији са националном покривеношћу, има традицију дугу већ више од десет година и има подршку амбасадора земаља Европе, Израела и Аустралије. Окупља  децу и омладину до 20 година, која, осим свог града или општине представљају неку од земаља певајући на језику те земље. Процес припрема деце за наступ траје шест месеци.

Победник такмичења одређује се сабирањем СМС гласова и гласова жирија градова учесника, а од ове године гласаће и стручни жири. Град победник као награду добија телевизијски пренос из свог града следеће године на националној телевизији, а деца града победника наградно путовање у земљу коју су представљала. Ове године финале ће бити одржано у јуну у Врању.

Жабаљ | Презентација општине