16°

16°

Последње вести

Дани Јегричке

У оквиру обележавања “Дани Јегричке” данас су у згради општине Жабаљ уручене награде најбољим учесницима литерарног и ликовног конкурса. На овом Конкурсу традиционално учествују основци из места која се налазе на обали Јегричке.

Испред локалне самоуправе Жабаљ, оја је организатор, свечаном уручењу награда присуствовали су чланови Општинског већа Лазар Чонкић и Нерима Шовљански, док су награде најбољим основцима уручили представници Јавног водопривредног предузећа “Воде Војводине”, Миланка Мишковић, шеф Службе за бригу о заштићеним подручјима и њена сарадница Весна Васић. Иначе ЈВП Воде Војводине је и покровитељ овог Конкурса.

Прву награду за најбољи литерарни рад на тему “Река Јегричка” добио је Невен Илинчић, друго место су поделили Сања Мрђен и Милана Малић, док је треће место припало Сари Клиндо. У Категорији ликовног конкурса на исту тему, прва награда је припала Ивани Самарџић, друга Младену Миланкову, а трећа Дамјану Куртиновићу.

Сви добитници награда су ученици основне школе Милош Црњански у Жабљу, а у овој школи су изложени радови најбоље пласираних.

 

У Жабљу 29.05.2017.

Остале вести

Додељена аутоседишта за најмлађе у општини Жабаљ

Родитељима са територије општине Жабаљ додељено је тридесет дечјих аутоседишта, када је одржано и предавање о њиховом правилном коришћењу. Општина Жабаљ учествовала је на конкурсу који је расписала Агенција за…

Жабаљ | Презентација општине