Последње вести

Нема коментара

Вакцинација против Ковида почела у Жабљу

 Масовна имунизација грађана, против вируса Ковид 19, почела је и у Жабљу, за све грађане општине. Први су се вакцинисали директор Дома здравља Жабаљ др Никола Јакшић и председник Општине…

Деца из жабаљског вртића посетила зграду Општине Жабаљ

Малишани из жабаљског вртића „Мудра сова“ посетили су зграду Општине Жабаљ, где су их у сали Скупштине Општине дочекали председник Општине Чедомир Божић, председник Скупштине Општине Радован Чолић и шеф кабинета председника Урош Радановић, који су им поделили слаткише у знак добродошлице. Деца су се најпре упознала са фунционисањем те институције, а потом су разговарали са председником о његовим задужењима.

 

Председник Општине Жабаљ Чедомир Божић захвалио се на посети и изразио задовољство што је имао прилику да угости најмлађе суграђане и да им приближи своју улогу.

„Ми смо овде због свих вас и наш посао је да вам олакшамо и улепшамо боравак у вртићу. Припремамо неколико манифестација у наредном периоду, од којих ће вам сигурно бити најинтересантнији новогодишњи програм, који ће бити реализован у сва четири места општине“, рекао је Божић, који је позвао васпитачице да сугеришу шта им је тренутно најпотребније.

Васпитачица Александра Божић у име запослених у вртићу уручила је председнику Општине симболичан поклон,  захвалницу на којој се налази фотографија малишана.

„Пре свега желим да се захвалим председнику Општине што је увек ту за нас, не само док траје Дечја недеља. Наша сарадња је константно добра, а сматрамо да је у наредном периоду најважније уређење дворишта у вртићу“, подвукла је Александра Божић, која је уручила диплому од малишана и шефу службе за односе са јавношћу Општине Жабаљ Сергеју Запорошцу, који је увек имао слуха за њихове жеље и идеје.

За крај посете председник Општине позвао је малишане да му се придруже у кабинету и да се боље упознају са његовим послом, што су они са одушевљењем прихватили, а највише им се допало да седе на председниковом месту.

Остале вести

Вакцинација против Ковида почела у Жабљу

 Масовна имунизација грађана, против вируса Ковид 19, почела је и у Жабљу, за све грађане општине. Први су се вакцинисали директор Дома здравља Жабаљ др Никола Јакшић и председник Општине…

Нова механизација за ЈКП „Чистоћа Жабаљ“

Општина Жабаљ обезбедила је за ЈКП „Чистоћа Жабаљ“ нову савремену механизацију, која ће бити од велике користи за грађане целе општине, како током зиме, тако и од пролећа. Председник Општине…

ОГЛАС за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини у општини Жабаљ за 2020. годину

Општина Жабаљ расписује ОГЛАС за лицитацију за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини која ће по први пут бити организована електронским путем, преко веб – апликације за спровођење…

Жабаљ | Презентација општине