26°

26°

Последње вести

Додељена аутоседишта за најмлађе у општини Жабаљ

Родитељима са територије општине Жабаљ додељено је тридесет дечјих аутоседишта, када је одржано и предавање о њиховом правилном коришћењу. Општина Жабаљ учествовала је на конкурсу који је расписала Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије, са циљем подизања свести грађана о значају употребе дечјих аутоседишта.

Председник Општине Жабаљ Урош Радановић истакао је важност едукације о безбедности у вожњи, као и колико је битно развијати свест грађана о поштовању законских одредби у саобраћају.

„Општина Жабаљ континуирано ради на унапређењу безбедности саобраћаја, чему сведочи и додељивање аутоседишта, што спроводимо већ неколико година уназад. Наставићемо и у будућности да радимо на сигурности у саобраћају, укључујући и организовање различитих акција у сарадњи са полицијском станицом у Жабљу и са Агенцијом за безбедност саобраћаја“, рекао је Радановић.

Из Општине Жабаљ поручили су да ће и убудуће спроводити сличне активности, које ће грађане усмеравати на превентивно деловање, уз логистичку и техничку помоћ стручних служби локалне самоуправе.

Остале вести

Рок за прелазак на е-фискализацију 1. мај

Општина Жабаљ континуирано улаже напоре како би привредници са ове територије имали сву неопходну помоћ када је у питању њихово пословање. Један од првих сегмената нашег унапређења огледа се у…

Жабаљ | Презентација општине