Последње вести

Хуманитарни концерт “Сви за Теодору”

Годишњи концерт хуманитарног карактера под називом “Сви за Теодору”, одржан је у понедељак 26. јуна у дворишту ОНБ Вељко Петровић у Жабљу. Концерт је организовало удружење “Музички кутак”. Учествовало је преко 30 деце који су изводили композиције на клавиру, виолини и хармоници, а професорица Катарина Зубић уручила им је дипломе за завршену школску годину музичке школе.

Поред њих, вече је обележила и промоција књиге “Провинцијалка” аутора Драгане Секиз Тителац која је и покренула целу причу “Сви за Теодору” и сав прикупљен новац намењен је за лечење Теодоре која болује од леукемије. На самом крају наступила је рок група “Бенд 5+” која се побринула за добру атмосферу.

Општина Жабаљ учествовала је у организацији ове манифестације, а концерту је присуствовала Нерима Шовљански члан Општинског већа. Такође, велике заслуге за организацију  припадају и директору ОНБ Вељко Петровић Миловану Миркову који се несебично потрудио да манифестација протекне беспрекорно.

У Жабљу 27.06.2017.

Остале вести

Одржана седма седница СО Жабаљ

Седма по реду седница Скупштине општине Жабаљ одржана је данас у великој сали зграде локалне самоуправе, а присутно је било 18 одборника. На дневном реду било је доношење Одлуке о…

Жабаљ | Презентација општине