Последње вести

ЈАВНИ УВИД У НАЦРТ ПЛАНА ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ НАСЕЉА ЖАБАЉ

ЈАВНИ УВИД У НАЦРТ

ПЛАНА ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ НАСЕЉА ЖАБАЉ

 

ЈАВНИ УВИД у Нацрт Плана генералне регулације насеља Жабаљ, израђен од стране ЈП „Завод за урбанизам Војводине“ Нови Сад, трајаће у периоду од 29септембра до 29октобра 2020. године.

Нацрт ПГР-а насеља Жабаљ биће изложен у згради Општинске управе Жабаљ, у улици Николе Тесле 45, сваког радног дана од 9 до 14 часоваСва потребна обавештења о Нацрту ПГР-а насеља Жабаљ, могу се добити у Одељењу за урбанизам, грађевинарство, озакоњење и саобраћај Општинске управе општине Жабаљ.

Јавна презентација ПГР-а насеља Жабаљ одржаће се 16.10.2020. године у Скупштинској сали Општине Жабаљ од 12 до 14 часова.

Јавна седница комисије за планове, оджаће се 10.11.2020. године у Скупштинској сали Општине Жабаљ од 12 часова. У току јавне седнице, сва присутна физичка и правна лица која су поднела примедбе у вези са нацртом  плана у писаном облику, могу образложити примедбе пред Комисијом за планове Скупштине општине Жабаљ.

Оглас

Постојећа намена површине

Границе плана

Зоне и целине

Планирана претежна и детаљна намена плана

Саобраћај и нивелација

Површине јавне намене и регулације

Вода канализација

Електро термо

Текст – Нацрт ПГР Жабаљ

 

Остале вести

Почела реконструкција крова на згради предшколске установе у Жабљу

На згради објекта „Мудра сова“ у оквиру Предшколске установе „Детињство“ у Жабљу започета је реконструкција крова. У оквиру пројекта, постоје четири целине, а то су реконструкција објеката, набавка опреме за…

Општински штаб за ванредне ситуације донео Наредбу о измени Наредбе

Оштински штаб за ванреде ситуације је, на основу Уредбе о допуни Уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COVID-19 (“Службени гласник РС” бр. 138/2020), на ванредној седници штаба…

Жабаљ | Презентација општине