12°

12°

Последње вести

Нова механизација за ЈКП „Чистоћа Жабаљ“

Општина Жабаљ обезбедила је за ЈКП „Чистоћа Жабаљ“ нову савремену механизацију, која ће бити од велике користи за грађане целе општине, како током зиме, тако и од пролећа.

Председник Општине Жабаљ Урош Радановић нагласио је да је чистија и уређенија општина један од главних циљева које је поставио испред себе и својих сарадника.

„Обезбедили смо вишенаменску машину, која ће комуналном предузећу користити у одржавању јавних зелених површина током вегетације, а зими ће служити за чишћење снега. Оно што ћемо у наредном периоду наставити да радимо јесте улагање у савремену механизацију, како би цело јавно комунално предузеће могло да одговори на сваки задатак“, казао је Радановић.

Директор ЈКП „Чистоћа Жабаљ“ Радомир Злоколица захвалио се локалној самоуправи, што је издвојила средства за нове машине.

„Машине које су стигле много ће нам значити у будућем раду. Ми смо пред себе поставили циљ да наша општина буде еколошки чиста и зелена, а то значи огроман посао, у којем ће нам много помоћи нова механизација“, рекао је Злоколица и подвукао да су спремни за зиму, као и за период након зиме, кад почне да расте и буја вегетација.

Остале вести

Могућа сарадња између Општине Жабаљ и Музеја Војводине

Председник Општине Жабаљ Урош Радановић састао се са археологом Станком Трифуновићем из Музеја Војводине, који већ 23 године истражује локалитете у Чуругу. Археолози су најпре истраживали само локалитет „Стари виногради“,…

Жабаљ | Презентација општине