20°

20°

Последње вести

Обавештење за грађане

У наредном периоду, до 18. августа текуће године, саобраћај на путу између Жабља и Ђурђева мора се одвијати преко Каћке петље.

Моле се становници Ђуђева за разумевање.

Битно је да се кретање хитне помоћи одвија несметано преко раскрснице Жабаљ-Ђурђево, а хитна медицинска помоћ стизаће до Ђурђева у најкраћем року уколико буде било потребе.

Такође, апелујемо на возаче да се придржавају упутства Ауто-мото савеза о одвијању саобраћаја на овој деоници и да за саобраћај од Ђурђева до Новог Сада, односно од Новог Сада до Ђурђева, користе државни пут број 129, тј пут преко Шајкаша и Каћа. Возачи који се укључивањем на неадекватним местима на магистрални пут 114 (Нови Сад-Зрењанин) угрожавају свој живот и животе других учесника у саобраћају.

Апелује се на пољопривредне произвођаче да за потребе обраде својих парцела користе атарски пут поред старог расадника, који је најшири (8 метара) самим тим и најбезбеднији за двосмерно одвијање саобраћаја.

Представници Општине Жабаљ у разговору са представницима „Војпут-а“, који изводе радове на раскрсници Жабаљ-Ђурђево, добили су гаранције да ће радови бити окончани у рекордном року, те да ће тренутна саобраћајна регулатива бити на снази до 18. августа.

 

 

 

Остале вести

Укинута ванредна ситуација у општини Жабаљ

На основу Закључка Штаба за ванредне ситуације Општине Жабаљ, председник Општине Жабаљ Урош Радановић донео је Одлуку о укидању ванредне ситуације за целу територију општине, због ширења епидемије заразне болести…

Жабаљ | Презентација општине